Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Λεμεσό - Διασώθηκαν δύο άνθρωποι και ένα σκυλάκι (βίντεο)

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Οι δύο διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λεμεσού για προληπτικούς λόγους.

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα σε διαμέρισμα στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας στη Λεμεσό, προκαλώντας την άμεση κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.   

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα, μεταξύ των οποίων και τηλεσκοπικό βραχιονοφόρο.

Η πυρκαγιά ήταν σε πλήρη εξέλιξη, και τα μέλη της Πυροσβεστικής πραγματοποίησαν είσοδο στο διαμέρισμα, χρησιμοποιώντας αναπνευστικές συσκευές και εγκαταστάσεις σωλήνων νερού. Στο μπαλκόνι του διαμερίσματος βρέθηκαν δύο άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που διασώθηκαν με ασφάλεια με τη χρήση του βραχιονοφόρου οχήματος.

Οι δύο διασωθέντες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Λεμεσού για προληπτικούς λόγους. 

  

 

Μετά την κατάσβεση της πυρκαγιάς, οι πυροσβέστες πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμα και εντόπισαν ένα μικρό σκυλάκι, το οποίο διασώθηκε.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε με την τελική κατάσβεση και τον εξαερισμό του διαμερίσματος. Στο σημείο βρέθηκε και ο Επαρχιακός Υπεύθυνος Λεμεσού.

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play