Η Αστυνομία έδωσε, πριν από λίγο, στη δημοσιότητα, τις φωτογραφίες των τεσσάρων προσώπων που καταζητούνται, σχετικά με το θάνατο του 24χρονου και το επεισόδιο που εξελίχθηκε στην περιοχή της Ποταμιάς, στις 6 Ιανουαρίου 2025.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η Αστυνομία προχώρησε στην έκδοση δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης εναντίον τεσσάρων προσώπων, τα οποία καταζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, στο πλαίσιο της διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και υποβοήθησης της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Πρόκειται για τους:
- ALAIN MARTIAL TCHANTCHOU, 39 ετών, από το Καμερούν.
- COSKUN ALASLAN, 31 ετών, τουρκοκύπριος.
- ATILLA ALASLAN, 22 ετών, τουρκοκύπριος.
- HALIL ALASLAN, 62 ετών, τουρκοκύπριος.
Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας, στο τηλέφωνο 22-802222 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.
Δείτε τις φωτογραφίες: