Εξελίξεις στην υπόθεση της Ποταμιάς - Συνελήφθη 37χρονος από το Ιραν, αναζητείται ακόμη ένας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Στη σύλληψη 37χρονου προχώρησαν πριν από λίγο οι Αρχές σε σχέση με την υπόθεση της Ποταμιάς - Εντοπίστηκε και εμπλεκόμενο όχημα

Συνελήφθη άντρας ηλικίας 37 ετών, σε σχέση με την υπόθεση της Ποταμιάς, στις 6 Ιανουαρίου του 2025, ανακοίνωσε πριν από λίγο η Αστυνομία.

Πρόκειται για άτομο ιρανικής καταγωγής σύμφωνα με πληροφορίες του politis.com.cy. 

Ο 37χρονος συνελήφθη για τα αδικήματα της απόπειρας φόνου, συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κ.ά.

Σε μια άλλη εξέλιξη, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι εντόπισε όχημα που φέρεται να ενεπλάκη στο επεισόδιο της 6ης Ιανουαρίου. 

 

Σπάει τη σιωπή του ο Καμερουνέζος 

Έχει ήδη αρχίσει να δίνει πληροφορίες στην Αστυνομία για την ομάδα με την οποία συνεργαζόταν στα κατεχόμενα ο 39χρονος από το Καμερούν, ο οποίος έχει τεθεί υπό κράτηση σε σχέση με την υπόθεση της Ποταμιάς, δήλωσαν νωρίτερα στο ΚΥΠΕ καλά πληροφορημένες πηγές.

Ο 39χρονος είχε συλληφθεί στις 15 Ιανουαρίου σε σχέση με τη διερευνώμενη υπόθεση του θανάτου 24χρονου από το Πακιστάν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε ανοικτό χώρο στην Ακρόπολη.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία συνέλαβε τον 39χρονο, ο οποίος καταζητείτο μαζί με άλλα άτομα (Τουρκοκύπριους), σε σχέση με την υπόθεση.

Είναι ύποπτοι για αδικήματα που αφορούν στην απόπειρα φόνου, στη συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και στην υποβοήθηση της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, που διαπράχθηκαν στις 6 Ιανουαρίου του 2025, στην περιοχή Ποταμιάς.

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play