Ταξιδεύουν πολύ οι Κύπριοι- Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία στις πρώτες προτιμήσεις

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Τα ταξίδια κατοίκων Κύπρου στο εξωτερικό τον Νοέμβριο 2025 ανήλθαν στις 137.210 σε σύγκριση με 120.248 τον Νοέμβριο 2024, σημειώνοντας αύξηση 14,1%

Τα ταξίδια κατοίκων Κύπρου στο εξωτερικό τον Νοέμβριο 2025 ανήλθαν στις 137.210 σε σύγκριση με 120.248 τον Νοέμβριο 2024, σημειώνοντας αύξηση 14,1%, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε την Τετάρτη η Στατιστική Υπηρεσία.

Οι κυριότερες χώρες από τις οποίες επέστρεψαν οι κάτοικοι Κύπρου τον Νοέμβριο του 2025 ήταν η Ελλάδα με 30,9% (42.442), το Ηνωμένο Βασίλειο με 9,7% (13.286) και η Ιταλία με 4,5% (6.114).

Ο σκοπός ταξιδιού των κατοίκων Κύπρου τον Νοέμβριο 2025 ήταν κυρίως οι διακοπές με ποσοστό 65,9%, ενώ οι επαγγελματικοί λόγοι κατείχαν ποσοστό 31,5%, οι σπουδές ποσοστό 1,3% και οι άλλοι λόγοι ποσοστό 1,3%.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα