Υπερασπίστηκε τους βουλευτές η Αννίτα Δημητρίου: «Δεν διακοπεύουν, είναι εδώ για την κοινωνία»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Με έντονο ύφος και σαφή πρόθεση να υπερασπιστεί το κύρος του Κοινοβουλίου, η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, τοποθετήθηκε στο κλείσιμο της χθεσινής συνεδρίας των τριών Επιτροπών (Γεωργίας, Εσωτερικών και Δικαιοσύνης), απαντώντας στις επικρίσεις για την παρουσία των βουλευτών εν μέσω θέρους. Με αφορμή και την πολύωρη κοινή συνεδρία για τις φονικές πυρκαγιές, η κα Δημητρίου έστειλε μήνυμα ότι οι βουλευτές εργάζονται αδιάκοπα και δεν βρίσκονται σε διακοπές, όπως κάποιοι άφησαν να εννοηθεί τις τελευταίες ημέρες.

«Νιώθω ως Πρόεδρος του Σώματος την ανάγκη να υπερασπιστώ το έργο των βουλευτών. Οι οποίοι και σήμερα ήταν σύσσωμοι στην κοινή συνεδρία των τριών Επιτροπών», δήλωσε από το βήμα η κ. Δημητρίου, υπενθυμίζοντας πως η παρουσία των βουλευτών ήταν αδιάλειπτη και στις άλλες επιτροπές που συνεδρίασαν πρόσφατα, όπως Οικονομικών, Παιδείας και Γεωργίας. «Θέλω να πω, για να καταγραφεί και στα πρακτικά, ότι οι βουλευτές είναι εδώ πάρα πολλές ώρες. Είναι εδώ για την κοινωνία των πολιτών, για όλα αυτά που καλούμαστε να διαχειριστούμε, για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος», υπογράμμισε. Η Πρόεδρος της Βουλής απέρριψε κατηγορηματικά τις αιτιάσεις περί... διακοπών των βουλευτών. «Είμαστε εδώ, θα είμαστε τέλος του μήνα και τον Αύγουστο σε μια έκτακτη συνεδρία για να συνεχίσουμε για το μείζον ζήτημα των πυρκαγιών, των ερωτήσεων/απαντήσεων και βεβαίως στη διάθεση των πολιτών και της Πολιτείας αν και εφόσον - μη κακό Θεέ μου - προκύψει κάτι άλλο. Οπόταν καλή συνέχεια συνάδελφοι, θα τα πούμε στο τέλος του μήνα. Ευχαριστώ», ανέφερε η Πρόεδρος της Βουλής.

Δείτε ολόκληρη την τοποθέτηση της Προέδρου της Βουλής:

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play