Υποψήφια με το Volt στη Λεμεσό η Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Όπως αναφέρει «η υποβολή υποψηφιότητας για τη Βουλή είναι, στην ουσία, υποβολή σε μία θέση εργασίας και ανάληψης ευθύνης για μία από τις πιο υπεύθυνες θέσεις»

Την απόφασή της να κατέλθει ως υποψήφια στις Βουλευτικές Εκλογές του 2026 στη Λεμεσό με το Βολτ ανακοίνωσε η  Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα.

Σε ανάρτησή της, αναφέρει ότι η απόφαση πάρθηκε μετά από πολλή σκέψη και συζήτηση, με τη στήριξη της οικογένειάς της, σημειώνοντας ότι θέλει να εκπροσωπήσει τη Λεμεσό με αίσθημα ευθύνης.

«Η υποβολή υποψηφιότητας για τη Βουλή είναι, στην ουσία, υποβολή σε μία θέση εργασίας και ανάληψης ευθύνης για μία από τις πιο υπεύθυνες θέσεις σε ένα κράτος και έτσι πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπίζεται» αναφέρει.

Σημείωνει οτι τις επόμενες εβδομάδες θα παρουσιάσει πιο αναλυτικά τις θέσεις και τις προτάσεις της, καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στον διάλογο ενόψει των εκλογών του Μαΐου 2026.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα