Νέος διευθυντής του ΣΟΔΑΠ ο Γιάγκος Τσίβικος

ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Header Image

Την 1η Ιουνίου αναλαμβάνει νέος διευθυντής του ΣΟΔΑΠ ο αντιδήμαρχος του διαμερίσματος Ίνειας, του Δήμου Ακάμα, Γιάγκος Τσίβικος στέλνοντας τα μηνύματα της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

 

Ο κ. Τσίβικος που κατάγεται από το διαμέρισμα της Λαόνας σε δηλώσεις του  αναφέρθηκε στους στόχους του, σημειώνοντας πως αυτοί εστιάζονται στο νοικοκύρεμα του Οργανισμού, στην αύξηση των πωλήσεων και στην κερδοφορία του Οργανισμού,  ούτως ώστε,  να μπορεί να δώσει πίσω στους μετόχους – αμπελουργούς καλύτερες τιμές στην παραλαβή των σταφυλιών.

 

Ο ΣΟΔΑΠ συνέχισε, αποτελεί την μεγαλύτερη οινοβιομηχανία παραλαβής των σταφυλιών στην επαρχία Πάφου. Επιπρόσθετα ο Τσίβικος είπε πως οι ετικέτες και τα προϊόντα του Οργανισμού τα τελευταία δύο με τρία χρόνια έχουν βελτιωθεί κατά πολύ, προσθέτοντας ωστόσο πως χρειάζεται περισσότερη  βελτίωση κάποιων προϊόντων ούτως ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην αγορά και να αυξηθούν οι πωλήσεις.

 

Είπε ακόμη, πως όραμα του είναι όπως « με ομαδικότητα όλων των εργαζόμενων και με συνεργασία να προχωρήσει ο Οργανισμός μπροστά». Εξέφρασε επίσης την ελπίδα, όπως  όλοι να εργαστούν ομαδικά με ζήλο και με κοινό όραμα για το καλώς νοούμενο συμφέρον του Οργανισμού. Στόχος μας συνέχισε είναι να οδηγήσουμε τον Οργανισμό σε μεγαλύτερες επιτυχίες στηρίζοντας ταυτόχρονα και τους αμπελουργούς.

 

Ερωτηθείς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Οργανισμός του ΣΟΔΑΠ ο κ. Τσίβικος ανέφερε πως τόσο καιρό δεν υπήρχε Γενικός Διευθυντής από το 2019 . Πρέπει είπε, ακόμη πως « να δούμε με τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο διαθέσεως των προϊόντων μας ούτως ώστε να εξετάσουμε τί μπορούμε να καλυτερεύσουμε και να αυξήσουμετις πωλήσεις και ο Οργανισμός να εισέλθει σε μια κερδοφόρα πορεία».

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play