Νέα επίθεση σε διανομέα φαγητού στη Λεμεσό: Τον χτύπησαν και του πήραν φαγητό, λεφτά και κινητό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σύμφωνα με καταγγελία του 23χρονου στην Αστυνομία, γύρω στη 1:30 π.μ., ενώ βρισκόταν στην περιοχή για να παραδώσει παραγγελία, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα νεαρά πρόσωπα.

Ληστεία σε βάρος 23χρονου διανομέα φαγητού διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού, έπειτα από επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή Αγίου Συλά.

Σύμφωνα με καταγγελία του 23χρονου στην Αστυνομία, γύρω στη 1:30 π.μ., ενώ βρισκόταν στην περιοχή για να παραδώσει παραγγελία, δέχθηκε επίθεση από δύο άγνωστα νεαρά πρόσωπα.

Οι δράστες φέρονται να τον κτύπησαν και να του απέσπασαν την παραγγελία, το κινητό του τηλέφωνο και μικρό χρηματικό ποσό, προτού τραπούν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Από την επίθεση, ο 23χρονος υπέστη εκδορές στα χέρια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις για εντοπισμό των δραστών.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα