Έκτακτη Επικαιρότητα

μόλις τώρα

Τι θα ξοδέψει το κράτος το 2027

Ναυάγιο Κερύνειας: Ταυτοποιήθηκε η σορός του μικρού Μεχμέτ - Αγνοείται ακόμα η αδελφή του με άλλα 9 άτομα

Header Image

Στον 5χρονο Μεχμέτ Ασάφ Μπιτσέρ και τον ενήλικα Νιχάτ Παντζάρ ανήκουν δύο από τις σορούς που εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο του ναυαγίου.

Στον 5χρονο Μεχμέτ Ασάφ Μπιτσέρ και τον ενήλικα Νιχάτ Παντζάρ ανήκουν οι δύο σοροί που εντοπίστηκαν τη Δευτέρα, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το σημείο όπου βυθίστηκε το καταμαράν, στα ανοικτά της Κερύνειας.

Η «πρωθυπουργία» στα κατεχόμενα ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης ότι εντοπίστηκε ακόμη μία σορός, η οποία θα ταυτοποιηθεί επίσης μέσω εξέτασης DNA.

Η 12χρονη αδελφή του μικρού Μεχμέτ εξακολουθεί να αγνοείται.

Έναν μήνα μετά το ναυάγιο του καταμαράν της Filo Jet, στις 30 Αυγούστου, ο επίσημος απολογισμός ανέρχεται σε 18 νεκρούς, ενώ 10 άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι. Οι έρευνες συνεχίζονται με δύο πλοία κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, καθώς και με εναέρια και άλλα θαλάσσια μέσα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.