Στις 4 Απριλίου θα ανακοινώσει την απόφαση του το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού σχετικά με το αίτημα της οικογένειας του Θανάση Νικολάου για να της παραχωρηθούν τα οστά που βρίσκονται φυλαγμένα στην Αστυνομία Λεμεσού.
Η Νομική Υπηρεσία εκ πρώτης δεν φέρει ένσταση στο αίτημα της οικογένειας νοουμένου ότι θα τηρηθούν όλα όσα προβλέπονται από το νόμο. Σχετικά με τα πλακίδια του υοειδές οστού η θέση της Νομικής Υπηρεσίας είναι ότι δεν πρέπει να παραδοθούν καθώς πιθανόν να προκύψουν ποινικές υποθέσεις και θα χρειαστεί να παραμείνουν ως τεκμήρια.
Στην διαδικασία παρευρέθηκε και Δικηγόρος εκπροσωπώντας τον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανό, που ζήτησε χρόνο προκειμένου να ενημερωθεί επί του αιτήματος και να τοποθετηθεί, θεωρώντας τη πλευρά του ως ενδιαφερόμενο μέρος.