Υεμένη: Το Νότιο Μεταβατικό Συμβούλιο αρνείται τη διάλυσή του

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το Νότιο Μεταβατικό Συμβούλιο έχει την υποστήριξη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το Νότιο Μεταβατικό Συμβούλιο, η πιο σημαντική αποσχιστική ομάδα της Υεμένης αρνήθηκε σήμερα ότι διαλύεται, όπως ανέφερε σε μία ανάρτησή του, στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Χ.

Η ανακοίνωση αυτή έγινε μετά από διφορούμενες αναφορές μελών του, σχετικά με την τύχη του, αντανακλώντας μία διαμάχη μεταξύ της Σαουδικής Αραβίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ).

Το Νότιο Μεταβατικό Συμβούλιο έχει την υποστήριξη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα