Δεν «νιώθει» τον πόλεμο το λιανικό εμπόριο- Στο +6% ο τζίρος τον Μάρτιο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ ήταν τον Μάρτιο η αύξηση του κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο, όπως διαφαίνεται από στοιχεία  που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat.

Πάνω από το μέσο όρο της ΕΕ ήταν τον Μάρτιο η αύξηση του κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο, όπως διαφαίνεται από στοιχεία  που δημοσίευσε σήμερα η Eurostat.

Η  ετήσια αύξηση στον τζίρο του λιανικού εμπορίου στην Κύπρο ανήλθε στο 6,1% έναντι 1,9% που ήταν ο μέσος όρος στην ΕΕ και 1,2% στην ευρωζώνη.

Τον Φεβρουάριο, η ετήσια αύξηση στην Κύπρο ήταν 5%.

Μεταξύ των κρατών μελών για τα οποία υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία, οι υψηλότερες ετήσιες αυξήσεις στον συνολικό όγκο λιανικού εμπορίου καταγράφηκαν στη Βουλγαρία (+12,4%), την Ουγγαρία (+8,2%) και τη Μάλτα (+7,5%). Μειώσεις παρατηρήθηκαν στη Ρουμανία (-2,3%) και τη Γερμανία (-2,0%).

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα