Χάρης Γεωργιάδης για τον τραπεζικό τομέα: Θα κάνουμε ότι χρειαστεί...

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η κυβέρνηση θα λάβει τις αποφάσεις που πρέπει προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα του τραπεζικού σύστηματος, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών

Η κυβέρνηση θα λάβει τις αποφάσεις που πρέπει προκειμένου να διασφαλιστεί η σταθερότητα του τραπεζικού σύστηματος, διαβεβαίωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης μιλώ ντας σε συνέδριο για τις επενδύσεις στην Κύπρο, το όποιο συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Έπενδυσεων και το ΕΒΕ Λευκωσίας.


Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός ανέφερε ότι θα ξεκινήσει επαφές με τις πολιτικές δυνάμεις στις οποίες θα παρουσιάσει τις εισηγήσεις της κυβέρνησης για τις αλλαγές στο πλαίσιο για τις εκποιήσεις και την αφερεγγυότητα. Αναλογη συζήτηση θα γίνει και με τις ευρωπαϊκές αρχές.


Η κυβέρνηση εστιάζει το ενδιαφέρον της στη μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων προκειμένου το τραπεζικό σύστημα να στηρίξει την πραγματική οικονομία και να ανταποκριθεί στις εποπτικές πιέσεις και στο απαιτητικό περιβάλλον της τραπεζικής ένωσης.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα