Πτώση άνω του 5% στις τιμές πετρελαίου

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Μετά την αποδοχή από Ισραήλ της πρότασης για κατάπαυση πυρός

Οι τιμές του πετρελαίου σημείωναν πτώση άνω του 5% στο κλείσιμο των συναλλαγών στην Ασία, μετά την αποδοχή από το Ισραήλ της πρότασης για «διμερή κατάπαυση του πυρός» με το Ιράν που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως από τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Γύρω στις 09:35 (ώρα Κύπρου), η τιμή του βαρελιού Brent της Βόρειας Θάλασσας κατρακυλούσε κατά 5,02% στα 67,89 δολάρια και αυτή του βαρελιού του αμερικανικού WTI κατά 5,21% στα 64, 94 δολάρια.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play