Με μηνύματα στο Viber έκλεισε ο κύκλος Ζαρούνα στο ΑΛΜΑ: «Επιθυμία του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Με ανάρτηση στο facebook ανακοίνωσε την αποχώρηση του από το κόμμα ΑΛΜΑ ο διεθνολόγος Πέτρος Ζαρούνας

Τον τερματισμό της πολιτικής του συμπόρευσης με το ΑΛΜΑ ανακοίνωσε ο διεθνολόγος Πέτρος Ζαρούνας, έπειτα, όπως αναφέρει, από ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων στο Viber με τον επικεφαλής του κινήματος, Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Ζαρούνας ανέφερε ότι η συνεργασία του με το ΑΛΜΑ έφτασε «ξαφνικά και επίσημα στο τέρμα της», μετά την επικοινωνία που είχε μέσω Viber με τον κ. Μιχαηλίδη στις 14 Ιουλίου 2026.

Όπως σημείωσε, η εξέλιξη προέκυψε έπειτα από σχετική επιθυμία που εξέφρασε ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ, την οποία ο ίδιος επέλεξε να σεβαστεί.

Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι η αποχώρησή του από το ΑΛΜΑ δεν σηματοδοτεί και το τέλος της συμμετοχής του στα δημόσια πράγματα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Ζαρούνας κατήλθε ως υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΑΛΜΑ στην επαρχία Λάρνακας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα