Δημοτικές εκλογές: Οι εκλεγέντες δήμαρχοι στους μεγάλους δήμους - Εκλεγέντες αντιδήμαρχοι

Header Image

Προύντζος στη Λευκωσία, Αρμεύτης στη Λεμεσό, Βύρας στη Λάρνακα και Φαίδωνος στην Πάφο είναι από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς. Στην Αμμόχωστο επανεκλέγηκε ο Σίμος Ιωάννου

Ο Χαράλαμπος Προύντζος στη Λευκωσία, ο Γιάννης Αρμεύτης στη Λεμεσό, ο Ανδρέας Βύρας στη Λάρνακα και ο Φαίδωνας Φαίδωνος στην Πάφο είναι από τους μεγάλους νικητές της βραδιάς αφού έκοψαν πρώτοι το νήμα για τις δημαρχίες. Στην Αμμόχωστο επανεκλέγηκε ο Σίμος Ιωάννου.

Ο Χαράλαμπος Προύντζος  στηρίχθηκε από το ΑΚΕΛ, την ΕΔΕΚ και το Βολτ, ο Γιάννης Αρμεύτης, στηρίχθηκε από ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ και Βολτ,  ο Ανδρέας Βύρας από το ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΔΗΠΑ-Συνεργασία, Βολτ και Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, και ο Φαίδωνας Φαίδωνος από ΔΗΣΥ και ΔΗΠΑ-Συνεργασία.

Στον Στρόβολο που είναι ο μόνος Δήμος που δεν συνενώθηκε με κανέναν άλλο και είναι ο μεγαλύτερος της Λευκωσίας, εκλέγηκε ο Σταύρος Σταυρινίδης. 

Στον Δήμο Ανατολικής Πάφου ο Νίκος Παλιός, στον Δήμο Ακάμα ο Μαρίνος Λάμπρου και στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς ο Γιώργος Παπαχριστοφή.

Γερμασόγεια: Κυριάκος Ξυδιάς

Δυτικής Λεμεσού: Παντελής Γεωργίου

Πέγεια: Μαρίνος Λάμπρου

Δάλι: Χατζηγιάννης Σταύρος

Δεομολαξιά: Κύπρος Ανδρονίκου

Μόρφου: Χατζηαβραάμ Βίκτωρ

Ακανθού: Χατζημιχαήλ-Μυλωνά Ελένη

Καραβάς: Χατζηστεφάνου Νίκος

Λύση: Καουρής Ανδρέας

Αθηένου: Καρεκλάς Κυριάκος

Αραδίππου: Πάρτου Χριστόδουλος

 

Αντιδήμαρχοι:

Λεμεσός: Κάτσης Δήμος

Λάρνακα: Ιασωνίδης Ιάσων

Γέρι: Παπαλαζάρου Νεόφυτος

Λύμπια: Ξυνιστέρης Παντελής

Δάλι: Βασιλείου Τζόζεφ 

Τσέρι: Ξυψιτής Μιχάλης

Ασώματος Λεμεσού: Θεμιστοκλέους Ελένη 

Ακρούντα: Νικολαΐδης Νίκος 

Αργάκα: Πελοπίδα Σπύρος

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play