Καταστατικό Συνέδριο ΔΗΣΥ: Καρούσος για υποψηφιότητα ΠτΔ, όριο θητειών - Δημητρίου: Διαγραφή Χαμπουλλά για συμμετοχή στην πορεία ΕΛΑΜ (ηχητικά)

ΓΙΩΤΑ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button
Header Image
Υπέρ της πρότασης για εκλογή από την βάση του υποψήφιου ΠτΔ και υπέρ της διαγραφής μελών του ΔΗΣΥ που συμμετέχουν στην κυβέρνηση , λίγο πριν το Καταστατικό Συνέδριο, ο Γιάννης Καρούσος.
facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.