Ομελέτα με πιπεριές και πατάτες

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Αφράτη ομελέτα γεμάτη χρώμα και γεύση με πιπεριές και πατάτες που την κάνουν λαχταριστή και ακαταμάχητη. Ο chef Γιωργος Τσούλης ετοιμάζει ένα πιάτο που σε χορταίνει, σε γεμίζει ενέργεια και ταιριάζει τέλεια όχι μόνο στο ξεκίνημα αλλά σε κάθε ώρα της ημέρας.

Υλικά

  • 3 αυγά 
  • 1 κ.σ. γάλα, πλήρες 
  • 1 πατάτα, βρασμένη και κομμένη σε μικρούς κύβους 
  • 1 πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε μικρούς κύβους 
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι 
  • Ελαιόλαδο 

Εκτέλεση

1 Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, τις πιπεριές, τις πατάτες και σοτάρουμε για 3 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

2 Αδειάζουμε τα αυγά, το γάλα, αλάτι, πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι ή ένα σύρμα χειρός, μέχρι να ομογενοποιηθούν.

3 Περιχύνουμε τα αυγά πάνω από τις πατάτες και τις πιπεριές, τοποθετούμε το τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, το καπακώνουμε και ψήνουμε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι να ψηθεί το αυγό.

4 Αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και σερβίρουμε την ομελέτα ζεστή.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα