Γ. Γεωργίου: «Συνεχίζουμε με εντατικούς ρυθμούς τις εργασίες καθαριότητας σε όλο τον Δ. Π. Χρυσοχούς»

ΚΙΚΗ ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ

Header Image

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες καθαριότητας στον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας των δημόσιων χώρων και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής κατοίκων και επισκεπτών.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο Αντιδήμαρχος Πόλης Χρυσοχούς, Γιώργος Γεωργίου, το εργατικό προσωπικό του Δήμου πραγματοποίησε χτες εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού σε χώρους στάθμευσης, την κεντρική πλατεία και βασικούς οδικούς άξονες της περιοχής.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργίου, οι παρεμβάσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, δίνοντας έμφαση τόσο στο παραλιακό μέτωπο όσο και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του διευρυμένου Δήμου Πόλης Χρυσοχούς.

Ο Αντιδήμαρχος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς το εργατικό προσωπικό του Δήμου για την αφοσίωση, τον επαγγελματισμό και τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά, υπογραμμίζοντας ότι μέσα από τη συλλογική εργασία και τη συνέπεια ο Δήμος γίνεται «πιο καθαρός, πιο όμορφος και πιο φιλόξενος για όλους».

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα