«Κράτος Μαφία»: Το Υπουργικό άναψε το πράσινο φως για τον διορισμό Αναγνωστόπουλου στην ανακριτική ομάδα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η απόφαση λήφθηκε παρά τις αντιδράσεις που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ημέρες. Ο κ. Αναγνωστόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Χρίστου Μυλωνόπουλου μετά από την παραίτηση του τελευταίου από την ανακριτική ομάδα.

Το Υπουργικό Συμβούλιο επικύρωσε τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών που θα διερευνήσουν τα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση «Κράτος Μαφία».

Ο κ. Αναγνωστόπουλος αντικαθιστά τον Χρίστο Μυλωνόπουλο, συμπληρώνοντας την πενταμελή ανακριτική ομάδα. Όπως ανακοίνωσε μετά τη συνεδρία ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, η διερεύνηση αναμένεται να αρχίσει άμεσα.

Παράλληλα, το Υπουργικό αποφάσισε να παραχωρήσει στους ανακριτές την απαραίτητη γραμματειακή υποστήριξη και υλικοτεχνική υποδομή. Έχει ήδη εξευρεθεί και διαμορφωθεί κατάλληλος χώρος, στον οποίο θα στεγαστεί η ανακριτική ομάδα κατά τη διάρκεια των ερευνών.

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα