Εξαιτίας της 12ωρης στάσης εργασίας που θα πραγματοποιήσουν τα μέλη της Παγκύπριας Συντεχνίας Νοσηλευτών (ΠΑΣΥΝΟ) τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου, η οποία επηρεάζει τη λειτουργία των Κέντρων Εμβολιασμού, που θα χρειαστεί να εργαστούν με προσωπικό ασφαλείας, το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι ήδη προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε αριθμός ραντεβού για εμβολιασμό να επαναπρογραμματιστούν σε άλλες μέρες.
Συγκεκριμένα, τα Εμβολιαστικά Κέντρα που επηρεάζονται είναι:
Λάρνακα: Εμβολιαστικό Κέντρο Λιμάνι Β
Λεμεσός: Εμβολιαστικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού Β και Εμβολιαστικό Κέντρο Σπύρος Κυπριανού Ε
Αμμόχωστος: Εμβολιαστικό Κέντρο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου Γ
Οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού για τη Δευτέρα, 7 Ιουνίου, στα πιο πάνω Κέντρα Εμβολιασμού, θα ενημερωθούν μέχρι την Κυριακή μέσω γραπτού μηνύματος που τους αποστέλλεται στο κινητό τους τηλέφωνο για τη νέα ημερομηνία του ραντεβού τους.
Το Υπουργείο Υγείας απολογείται για ταλαιπωρία που τυχόν να προκληθεί και καλεί τους πολίτες που επηρεάζονται να μην προσέρχονται για εμβολιασμό τη Δευτέρα αλλά στη νέα μέρα που θα τους σταλεί με γραπτό μήνυμα.
Επαναπρογραμματίζονται ραντεβού για εμβολιασμό κατά Covid – Τα εμβολιαστικά κέντρα που επηρεάζονται από απεργία νοσηλευτών

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.