Ο Ντίνος Μιχαηλίδης (τέως πρ. ΚΟΕ) πυροβολεί τον Παπαχαραλάμπους της Επιτροπής Δεοντολογίας του Αθλητισμού

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Mετά το διορισμό του Αντρέα Παπαχαραλάμπους από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας, η αντιμετώπιση του προς την ΚΟΕ ήταν κάκιστη, δήλωσε ο Ντίνος Μιχαηλίδης.

 

 

O τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) Ντίνος Μιχαηλίδης με γραπτή δήλωση του αναφέρεται σε αντιδεοντολογική συμπεριφορά του τέως προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού προς την ΚΟΕ και σε αυτόν, ύστερα από τις τοποθετήσεις των βουλευτών Γιώργου Λουκαΐδη και Άννα Θεολόγου, στη διάρκεια της συνεδρίας της επιτροπής θεσμών της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σημειώνει ότι μετά τις δύο εκλογικές διαδικασίες της ΚΟΕ το 2016, οπόταν και στις δύο περιπτώσεις ανθυποψήφιος του ήταν ο κ. Παπαχαραλάμπους, και ιδιαίτερα μετά το διορισμό του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως πρόεδρος της επιτροπής δεοντολογίας, η αντιμετώπιση του προς την ΚΟΕ ήταν κάκιστη, με αποκορύφωμα τις χωρίς ουσία ανακρίσεις στις οποίες προέβη με τα μέλη του τότε εκτελεστικού συμβουλίου. Όλο εκείνο το σκηνικό, αναφέρει, δημιούργησε σοβαρά εμπόδια στη λειτουργία της Ολυμπιακής Επιτροπής.

«Ταυτόχρονα, μερικά μέλη του εκτελεστικού συμβουλίου της ΚΟΕ, που βρίσκονταν στην τότε διοίκηση και βρίσκονται και στην παρούσα, συνεπικουρούμενοι και με τις συμπεριφορές κρατικών αξιωματούχων (γενικό λογιστήριο), που λόγω προσωπικών εμπαθειών, χρησιμοποιούσαν το θεσμικό τους ρόλο για να πλήξουν την ΚΟΕ (κάτι που δήλωσα και στον απολογισμό μου στη γενική συνέλευση του Οκτωβρίου 2020), οδηγηθήκαμε στη μη καταβολή της κρατικής χορηγίας για δύο χρόνια, το 2019 και το 2020, με αποτέλεσμα η Επιτροπή να μην μπορούσε να λειτουργεί απρόσκοπτα και να είναι γενικώς ευάλωτη», προσθέτει.

Επιλέξαμε τότε, συνέχισε, να διατηρήσουμε χαμηλούς τόνους, έχοντας ως γνώμονα την προστασία του Ολυμπιακού Κινήματος, όμως δυστυχώς η πολιτική μας αυτή έτυχε εκμετάλλευσης.

«Ως άτομο που γενικά δεν διεκδικώ δημοσιότητα και προσοχή, έχοντας 60 χρόνια γεμάτης παρουσίας στον αθλητισμό, δεν επιθυμώ να δώσω συνέχεια στο θέμα αυτό», συμπλήρωσε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 



 



 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play