Έλενα Περικλέους: Η νέα Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού – Αναμένεται η ανακοίνωση της Προεδρίας

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Header Image

Η Έλενα Περικλέους είναι μέλος της ΕΔΕΚ και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Β’ του κόμματος για δέκα χρόνια.

Την πρώην αντιπρόεδρο Β’ της ΕΔΕΚ και εκπαιδευτικό Έλενα Περικλέους αποφάσισε να διορίσει Επίτροπο Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Η κ. Περικλέους είναι μέλος της ΕΔΕΚ και έχει διατελέσει αντιπρόεδρος Β’ του κόμματος για δέκα χρόνια. Είναι διευθύντρια Δημοτικής Εκπαίδευσης, με απόσπαση στο υφυπουργείο Πολιτισμού.

Οι πληροφορίες του politis.com.cy αναφέρουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την κ. Περικλέους χθες για την πρόθεση του και έλαβε θετική απάντηση. Το όνομα της κ. Περικλέους θα τεθεί ενώπιον των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα και θα ανακοινωθεί μετά το πέρας της συνεδρίας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα