Οδηγός άλλαζε λάστιχο και παρασύρθηκε θανάσιμα στον αυτοκινητόδρομο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε εντός των Βρετανικών Βάσεων - Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στο δυστύχημα έχει συλληφθεί,

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του όταν παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα την ώρα που προσπαθούσε να αλλάξει ελαστικό στο αυτοκίνητό του, έχοντας σταθμεύσει στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης στον αυτοκινητόδρομο, κοντά στην πρώτη έξοδο προς Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, το περιστατικό συνέβη γύρω στις 21:45 ενώ ο αυτοκινητόδρομος παρέμεινε προσωρινά κλειστός, με την τροχαία να διοχετεύει την κίνηση μέσω εκτροπών, μέχρι την επαναλειτουργία του στις 01:15 τα ξημερώματα.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος που ενεπλάκη στο δυστύχημα έχει συλληφθεί, ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα