Τη μεταφορά μίας εγκύου στο νοσοκομείο προκάλεσε οδική σύγκρουση που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος της Παρεκκλησιάς.
Έγκυος διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο στην Παρεκκλησιά
Εξαιτίας της σύγκρουσης, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας έκλεισε προσωρινά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυξημένη τροχαία κίνηση στην περιοχή.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η έγκυος διακομίστηκε με ασθενοφόρο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.
Εξαιτίας της σύγκρουσης, η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας έκλεισε προσωρινά, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυξημένη τροχαία κίνηση στην περιοχή.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







