Στη σύλληψη 49χρονου προχώρησε η Αστυνομία, μετά από έρευνες μελών της ΥΚΑΝ Λεμεσού για εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών. Αντί ναρκωτικών, βρήκαν σε υποστατικό του υπόπτου, 188 μπιτόνια με πετρέλαιο.
Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφορίας για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού ερεύνησαν, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, την οικία 49χρονου, στην περιοχή Γερμασόγειας.
Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν, σε ανοικτό χώρο και σε υποστατικό του υπόπτου, συνολικά 188 μπιτόνια χωρητικότητας 20 και 30 λίτρων, τα οποία περιείχαν υγρό καύσιμο και συγκεκριμένα πετρέλαιο.
Ο 49 χρόνος δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις ως προς το νόμιμο της κατοχής τους και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.
Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν για εξετάσεις, τις οποίες συνεχίζει το ΤΑΕ Λεμεσού.
Πηγή: ΚΥΠΕ