Εντοπίστηκε και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, άντρας ηλικίας 37 ετών, ο οποίος καταζητείτο σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο, χρηματικού ποσού ύψους 2,200 ευρώ, αδίκημα που σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, στην επαρχία Αμμοχώστου. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία της υπόθεσης, μεταξύ των ημερομηνιών 11-13 Ιανουαρίου, 2025, ο 37χρονος φέρεται να απέσπασε από άντρα ηλικίας 50 ετών, χρηματικό ποσό ύψους 2,200 ευρώ.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, η φωτογραφία και τα στοιχεία του 37χρονου, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία την Τρίτη, 15 Ιουλίου, 2025, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.
Ο 37χρονος ύποπτος συνελήφθη από μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, γύρω στις 5.30 το απόγευμα της Τετάρτης, 16 Ιουλίου, 2025, στη Λευκωσία. Αυτός τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, η συνέχιση της δημοσίευσης της φωτογραφίας και των προσωπικών του στοιχείων είναι αχρείαστη.