Σερβία: Παραιτείται ο υπουργός Μεταφορών μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στον σιδηροδρομικό σταθμό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
«Αύριο θα υποβάλω την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό», είπε ο Βέσιτς, υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος, σε συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι

Την πρόθεση του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Μεταφορών, ανακοίνωσε ο Σέρβος πολιτικός Γκόραν Βέσιτς μετά το δυστύχημα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ όπου από την κατάρρευση της οροφής σκοτώθηκαν 14 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις.

«Αύριο θα υποβάλω την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό», είπε ο Βέσιτς, υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος, σε συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι.

Είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος υψηλόβαθμος αξιωματούχος που παραιτείται λόγω του τραγικού συμβάντος, που σημειώθηκε την Παρασκευή και προκάλεσε τον θάνατο 14 ανθρώπων.

Πηγή: cnn.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play