Ράκος ψυχολογικά η Κάμαλα Χάρις στο πρώτο βίντεο μετά την ήττα: Βροχή τα σχόλια - φαρμάκι

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, επιστρέφοντας από τις διακοπές της στη Χαβάη, μετά την ήττα της στις αμερικανικές εκλογές, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους υποστηρικτές της με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών.

 

Με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό της, η Κάμαλα Χάρις σε μήνυμα προς τους υποστηρικτές της, αναγνώρισε ότι η ήττα της από τον Ντόναλντ Τραμπ εξακολουθεί να είναι «βαριά».

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, επιστρέφοντας από τις διακοπές της στη Χαβάη, μετά την ήττα της στις αμερικανικές εκλογές, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στους υποστηρικτές της με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών.

 

To μήνυμα της Κάμαλα Χάρις προς τους υποστηρικτές της

Στο απόσπασμα των 28 δευτερολέπτων που αναρτήθηκε στο Χ από την Εθνική Επιτροπή Δημοκρατικών στο Χ, η Κάμαλα Χάρις με κόκκινα μάτια και απογοητευμένο ύφος, λέει: «Ξέρω ότι αυτή είναι μια αβέβαιη στιγμή. Το ξέρω καλά. Ξέρω ότι το καταλαβαίνετε και το αισθάνεστε βαρύ. Απλώς πρέπει να σας υπενθυμίσω, μην αφήσετε ποτέ κανέναν να σας πάρει τη δύναμή σας. Έχετε την ίδια δύναμη που είχατε και πριν από την 5η Νοεμβρίου και έχετε τον ίδιο σκοπό που είχατε και την ίδια ικανότητα να εμπλέκεστε και να εμπνέετε. Γι’ αυτό, μην αφήσετε ποτέ κανέναν ή καμία περίσταση να σας στερήσει τη δύναμή σας».

 

 

Συνεχίζοντας το μήνυμά της, λέει: «Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό, εντάξει; Είμαστε όλοι μαζί σε αυτό» προτού ευχηθεί στους υποστηρικτές της «Καλή Ημέρα των Ευχαριστιών».

«Σας εύχομαι να είστε περιτριγυρισμένοι από τους ανθρώπους που αγαπάτε και που σας αγαπούν. Σας ενθαρρύνω να βρίσκεστε γύρω από την οικογένειά σας, με όποιον τρόπο κι αν συνθέτετε αυτή την οικογένεια. Είμαστε ισχυροί, όσοι από εμάς αγαπάμε τη χώρα μας, και έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

 

Τι σχολίασαν όλοι

Το βίντεο με το μήνυμα υποστήριξης της Κάμαλα Χάρις έχει προβληθεί πάνω από 7,5 εκατομμύρια φορές, με τα σχόλια των χρηστών να μην είναι και τόσο κολακευτικά.

Κάποιοι βέβαια, εύχονται στην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να ξαναθέσει υποψηφιότητα το 2028, ωστόσο οι περισσότεροι σχολιάζουν πως ακούγοντάς την, νομίζουν ότι είναι μεθυσμένη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play