«Όχι άλλους πολέμους»: Το πρώτο κυριακάτικο μήνυμα του νέου Πάπα

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button
Header Image
Καλωσόρισε την πρόσφατη εκεχειρία μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν.

Έκκληση για ειρήνη και «όχι άλλους πολέμους» έκανε στο πρώτο κυριακάτικο μήνυμά του προς το συγκεντρωμένο πλήθος, στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου ο Πάπας Λέων ΙΔ’.

Ο νέος Πάπας εξελέγη στις 8 Μαΐου, κάλεσε για μία «αυθεντική και διαρκή ειρήνη» στην Ουκρανία, μία κατάπαυση του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά και για την απελευθέρωση όλων των Ισραηλινών ομήρων.

Ο Λέων καλωσόρισε επίσης, την πρόσφατη εκεχειρία μεταξύ της Ινδίας και του Πακιστάν, ενώ είπε πως προσεύχεται στο Θεό για να χαρίσει στον κόσμο «το θαύμα της ειρήνης».

Πηγή: cnn.gr

facebook-white sharing buttontwitter-white sharing buttonlinkedin-white sharing button

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.