Ο Ζελέσνκι δήλωσε ότι Ουκρανία και ΗΠΑ θα συζητήσουν τη μεταπολεμική ανοικοδόμηση στο πλαίσιο των ειρηνευτικών προσπαθειών

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το ευρύτερο πλαίσιο 20 σημείων για ένα ειρηνευτικό σχέδιο θα παραδοθεί στις ΗΠΑ στο εγγύς μέλλον, είπε ο Ουκρανός πρόεδρος.

Ο πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελέσνκι δήλωσε ότι Ουκρανοί αξιωματούχοι θα έχουν συνομιλίες σήμερα με Αμερικανούς ομολόγους τους σε θέματα μεταπολεμικής ανοικοδόμησης και οικονομικής ανάπτυξης, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου σχεδίου για την ειρήνη με τη Ρωσία.

Το ευρύτερο πλαίσιο 20 σημείων για ένα ειρηνευτικό σχέδιο θα παραδοθεί στις ΗΠΑ στο εγγύς μέλλον, είπε ο Ουκρανός πρόεδρος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα