Αύξηση κατά 4,6% της αξίας του κύκλου εργασιών στο λιανικό εμπόριο

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Ανάμεσα σε διάφορες κατηγορίες, ο Δείκτης Αξίας στα κυρίως τρόφιμα, ποτά ή καπνό σε μη ειδικευμένα καταστήματα (υπεραγορές) ανήλθε στις 142,2 μονάδες καταγράφοντας αύξηση 5,3% το Νοέμβριο του 2025 και 6,8% την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2025 σε ετήσια βάση.

Αύξηση 4,6% κατέγραψε το Νοέμβριο του 2025 ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους.

Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία, κατά τον ίδιο μήνα ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου αυξήθηκε κατά 7,6% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του προηγούμενου έτους.

Ανάμεσα σε διάφορες κατηγορίες, ο Δείκτης Αξίας στα κυρίως τρόφιμα, ποτά ή καπνό σε μη ειδικευμένα καταστήματα (υπεραγορές) ανήλθε στις 142,2 μονάδες καταγράφοντας αύξηση 5,3% το Νοέμβριο του 2025 και 6,8% την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου 2025 σε ετήσια βάση. Ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών στην ίδια κατηγορία αυξήθηκε κατά 8% το Νοέμβριο και κατά 7,4% τους μήνες Ιανουάριο-Νοέμβριο.

Στα τρόφιμα, ποτά και καπνό σε ειδικευμένα καταστήματα η αύξηση του Δείκτη Αξίας  ανήλθε στο 17,4% το Νοέμβριο και στο 14,6% τους πρώτους έντεκα μήνες του χρόνου. Στην ίδια Κατηγορία ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών αυξήθηκε κατά 22,5% το Νοέμβριο και κατά 13,8% τους μήνες Ιανουάριο-Νοέμβριο.

Στα καύσιμα κίνησης ο Δείκτης Αξίας κατέγραψε μείωσε 5,8% το Νοέμβριο και 2% την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου, πάντα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα διαστήματα του 2024. Ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών στην ίδια κατηγορία μειώθηκε κατά 3,6% το Νοέμβριο, ενώ αντίθετα αυξήθηκε κατά 2,8% τους μήνες Ιανουάριο-Νοέμβριο.

Ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών στην κατηγορία ένδυσης και υπόδησης αυξήθηκε κατά 4,8% το Νοέμβριο και 6,5% τους έντεκα μήνες του 2025. Ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών στην ίδια κατηγορία αυξήθηκε 14,1% το Νοέμβριο και 14,3% τους πρώτους έντεκα μήνες του χρόνου.

Στα φαρμακευτικά και ορθοπεδικά είδη και καλλυντικά η αύξηση του Δείκτη Αξίας Κύκλου Εργασιών το Νοέμβριο του 2025 ανήλθε στο 4,7% και τους μήνες Ιανουάριο-Νοέμβριο 7,1%. Ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών στην ίδια κατηγορία αυξήθηκε 3% το Νοέμβριο και 5,2% τους πρώτους έντεκα μήνες του χρόνου.

ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα