Από το ψυγείο μέχρι το μπάνιο: Τα παράξενα μέρη όπου οι σταρ του Χόλιγουντ φυλάσσουν τα βραβεία τους

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Παρά τη συμβολική τους αξία, πολλά από τα πιο διάσημα βραβεία του Χόλιγουντ δεν βρίσκονται σε περίοπτες προθήκες. Άλλα φυλάσσονται σε ψυγεία, μπάνια, κάβες κρασιών ή στα σπίτια συγγενών, ενώ ορισμένοι βραβευμένοι παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν καν πού βρίσκονται τα τρόπαιά τους σήμερα.

Για πολλούς καλλιτέχνες, η κατάκτηση ενός μεγάλου βραβείου αποτελεί κορυφαία στιγμή στην καριέρα τους. Ωστόσο, μετά τη λάμψη της απονομής, τα πολυπόθητα τρόπαια του Χόλιγουντ συχνά καταλήγουν στα πιο απρόσμενα σημεία.

Η Αλίσια Βικάντερ, η οποία απέσπασε Όσκαρ το 2016 για την ερμηνεία της στο «The Danish Girl», έχει δηλώσει ότι δεν έχει ξαναδεί το αγαλματίδιο από τη βραδιά της απονομής.

«Μετακόμισα στο νέο μου σπίτι και, επειδή έλειπα συνεχώς για δουλειά, το έδωσα σε έναν φίλο μου στο Λος Άντζελες. Η κόρη του μού στέλνει φωτογραφίες για να μου αποδείξει ότι το φροντίζει», είχε πει στο περιοδικό People.

Η Έμα Στόουν φυλάει το Όσκαρ της για το «La La Land» στο σπίτι της μητέρας της, ενώ η Γκουίνεθ Πάλτροου κρατά το χρυσό αγαλματίδιο που κέρδισε για το «Shakespeare in Love» κρυμμένο στο πίσω μέρος μιας βιβλιοθήκης.

Η Πάλτροου είχε εξηγήσει ότι το βραβείο συνδέεται με μια δύσκολη περίοδο της ζωής της και ότι δεν αισθάνεται άνετα να το έχει σε εμφανές σημείο.

Ο Κούμπα Γκούντινγκ Τζ. φύλαγε επί έξι χρόνια το Όσκαρ του για το «Jerry Maguire» σε κάβα κρασιών, ενώ αργότερα το μετέφερε στην αίθουσα προβολών του.

Πιο ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Μπρετ Γκόλντσταϊν, του οποίου το πρώτο Emmy για το «Ted Lasso» βρίσκεται, σύμφωνα με το E! News, στα χέρια της μητέρας του, η οποία αρνείται να του το επιστρέψει ώστε να έχει μια αφορμή να τον βλέπει συχνότερα.

Ο Τίμοθι Χάτον έχει επιλέξει ακόμη πιο ασυνήθιστο σημείο για το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου του: το ψυγείο. Η ιδέα, όπως έχει αναφέρει, ανήκε στην αδελφή του, ώστε να αιφνιδιάζονται οι καλεσμένοι που ανοίγουν την πόρτα για να πάρουν ένα ποτό.

Η Κέιτ Γουίνσλετ και η Έμα Τόμσον έχουν τοποθετήσει τα Όσκαρ τους στο μπάνιο των επισκεπτών. Η Γουίνσλετ έχει εξηγήσει ότι έτσι οι καλεσμένοι μπορούν να κρατήσουν το αγαλματίδιο και να προβάρουν μπροστά στον καθρέφτη τον δικό τους ευχαριστήριο λόγο.

Η Γκόλντι Χον διατηρεί το Όσκαρ που κέρδισε για το «Cactus Flower» στο δωμάτιο διαλογισμού της, καθώς, όπως έχει δηλώσει, δεν της αρέσουν οι «τροπαιοθήκες» και θεωρεί τα βραβεία αναμνηστικά της προσωπικής της διαδρομής.

Η Σάντρα Μπούλοκ έχει εμπιστευτεί το δικό της Όσκαρ στον γιο της, Λούις, ο οποίος είναι και ο μόνος που γνωρίζει πού ακριβώς βρίσκεται.

Ο Τζέρεμι Άλεν Γουάιτ φυλάει τις διακρίσεις του για τη σειρά «The Bear» στο δωμάτιο των παιδιών του, τα οποία, όπως έχει πει στο People, τις αποκαλούν «τα κύπελλα του μπαμπά».

Όσο για τη Νάταλι Πόρτμαν, έχει παραδεχθεί ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκεται το Όσκαρ που κέρδισε το 2011 για το «Black Swan». «Πιστεύω πως είναι σε κάποιο χρηματοκιβώτιο ή κάτι τέτοιο. Ειλικρινά, δεν γνωρίζω», είχε πει στο Hollywood Reporter.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα