Μια δροσερή σαλάτα ζυμαρικών, με φιογκάκια al dente και κρεμώδες τυρί cottage, που δένει αρμονικά με πολύχρωμες πιπεριές και φρέσκα λαχανικά. Ελαφριά, ισορροπημένη και γεμάτη χρώμα -ιδανική για ανάλαφρο γέυμα, από τον chef Γιώργο Τσούλη.
Υλικά
200 γρ. ζυμαρικά φιογκάκια, βρασμένα, 50 γρ. ντοματίνια - κομμένα στη μέση, ½ πιπεριά κόκκινη, κομμένη σε λεπτές λωρίδες, ½ πιπεριά κίτρινη, κομμένη σε λεπτές λωρίδες, ½ πιπεριά πορτοκαλί, κομμένη σε λεπτές λωρίδες, 1 στικ σέλερι, ψιλοκομμένο, 1 καρότο, τριμμένο, 100 γρ. αγγούρι, κομμένο σε μικρά κομμάτια, 200 γρ. τυρί cottage
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Για το σερβίρισμα
1-2 κ.σ. μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
1 Σε ένα μπολ βάζουμε τα ντοματίνια, τις πιπεριές, το σέλερι, το καρότο, το αγγούρι, το τυρί cottage, αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά.
2 Έπειτα προσθέτουμε τα βρασμένα ζυμαρικά και ανακατεύουμε απαλά.
3Μοιράζουμε σε πιάτα, γαρνίρουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.






