Αγία Νάπα: 300 κάψουλες «laughing gas» στην κατοχή δύο νεαρών – Συνελήφθησαν από την Αστυνομία

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σε ανακοίνωση ο Κλάδος Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρει ότι «μέλη της Αστυνομίας (ΜΜΑΔ), στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων που διενεργούσαν στην περιοχή της Αγίας Νάπας, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 26χρονος, με συνοδηγό 29χρονο».

Δυο άτομα συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα το βράδυ της Παρακευής μετά τον εντοπισμό κάψουλων υποξειδίου του αζώτου (laughing gas).

Σε ανακοίνωση ο Κλάδος Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρει ότι «μέλη της Αστυνομίας (ΜΜΑΔ), στο πλαίσιο προληπτικών ελέγχων που διενεργούσαν στην περιοχή της Αγίας Νάπας, ανέκοψαν χθες βράδυ για έλεγχο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 26χρονος, με συνοδηγό 29χρονο».

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, «στην κατοχή τους εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 300 αχρησιμοποίητες κάψουλες υποξειδίου του αζώτου (laughing gas), 12 συσκευασίες εισπνοής και αριθμός μπαλονιών».

Αναφέρεται ότι τα δυο πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και στη συνέχεια, αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθερα.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα