Δέντρο έπεσε σε όχημα στη Λευκωσία: Προκάλεσε προβλήματα η κακοκαιρία - Σε 35 κλήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Σε 72 κλήσεις για βοήθεια ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο, με τις 35 να αφορούν περιστατικά λόγω της έντονης βροχόπτωσης στη Λευκωσία. Μεταξύ άλλων, δέντρο έπεσε σε σταθμευμένο όχημα, ενώ πυροσβεστικά συνεργεία προχώρησαν σε αντλήσεις νερού, ανοίγματα οχετών και ρυμουλκήσεις οχημάτων από πλημμυρισμένους δρόμους

Σε 72 κλήσεις για βοήθεια ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το τελευταίο 24ωρο, εκ των οποίων οι 35 αφορούσαν περιστατικά λόγω έντονης βροχόπτωσης. Τα συνεργεία της Υπηρεσίας χρειάστηκε να επέμβουν σε πλημμυρισμένα υποστατικά και δρόμους, να ρυμουλκήσουν οχήματα και να αντιμετωπίσουν άλλα προβλήματα που προκάλεσαν τα καιρικά φαινόμενα.

Συγκεκριμένα, από τις 06:00 της 17ης Αυγούστου μέχρι τις 06:00 της 18ης Αυγούστου, καταγράφηκαν επτά πυρκαγιές, έξι ψευδείς κλήσεις και 59 ειδικές εξυπηρετήσεις.

Στη Λευκωσία, έξι συνεργεία αντιμετώπισης πλημμυρών ανταποκρίθηκαν σε 35 περιστατικά στις περιοχές Έγκωμη, Μακεδονίτισσα, Στρόβολο, Λακατάμεια και Άγιο Δομέτιο. Οι περισσότερες κλήσεις αφορούσαν άντληση νερών από πλημμυρισμένα υπόγεια, ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων και ρυμουλκήσεις οχημάτων από πλημμυρισμένους δρόμους.

Παράλληλα, καταγράφηκαν σπινθηρισμοί καλωδίων της ΑΗΚ, ενώ πτώση δέντρου προκάλεσε ζημιές σε σταθμευμένο όχημα. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Στις επιχειρήσεις συνέδραμαν δύο συνεργεία της εθελοντικής ομάδας SUPPORT-CY, καθώς και συνεργεία του ΕΟΑ Λευκωσίας.

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική αντιμετώπισε πυρκαγιά σε όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο σε στεγασμένο χώρο πολυκατοικίας στην Αγλαντζιά. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο λίγο μετά την άφιξη των πυροσβεστών, ωστόσο το όχημα υπέστη ζημιές στον χώρο της μηχανής και των επιβατών.

Από τη διερεύνηση της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία με την Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι η πυρκαγιά στο όχημα προκλήθηκε από εμπρησμό. Πριν από την άφιξη των πυροσβεστών, περίοικος είχε επιχειρήσει να περιορίσει τη φωτιά χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρα.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα