Πέραν των αντιδράσεων για την απουσία της Πρώτης Κυρίας, Φίλιππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, υπήρξαν, επίσης, αντιδράσεις σχετικά με τη στάση του Γενικού Λογιστή.
Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των τοποθετήσεων των βουλευτών, ο Νίκος Γεωργίου από πλευράς ΔΗΣΥ, υπέδειξε στον κ. Αντωνιάδη ότι, εκτός από ταμίας του Φορέα, είναι και ο λογιστής αυτού του κράτους και όφειλε να διασφαλίζει ότι υπάρχει διαφάνεια στις εισφορές-δωρεές προς το κράτος, υποδεικνύοντας του ότι ο νόμος απαιτεί τις εισφορές άνω των 5 χιλιάδων ευρώ να δημοσιεύονται.
Στο σημείο αυτό, ο γενικός λογιστής αντέδρασε έντονα, εκφράζοντας την πρόθεση του να αποχωρήσει από τη συζήτηση, καθώς, όπως είπε, «υπαινιγμούς προς το πρόσωπο μου, δεν αποδέχομαι».
Εν τέλει, ο γενικός λογιστής παρέμεινε στην αίθουσα, με τη συζήτηση να συνεχίζεται.






