Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα σόσιαλ μίντια η casual εμφάνιση της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας στη Ρόδο.
Στη Ρόδο μετέβη η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, για να παραστεί, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 73ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στην Ελλάδα.
Η κ. Σακελλαροπούλου στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων κατέθεσε στεφάνι στο "Βωμό της Πατρίδας" και συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλο, τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο και τον δήμαρχο του νησιού Αντώνη Καμπουράκη.
Τα λογια της τοπικής κοινωνίας ήταν θερμά για την παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας. "Από την εδαφική άκρη της ελληνικής επικράτειας στα ανατολικά και από την ιστορική άκρη ως το ακροτελεύτιο κομμάτι που ενώθηκε με τον εθνικό κορμό, η Δωδεκάνησος ψήλωσε την πατρίδα.
Ακόμα και μέσα από τις ζοφερές κρίσεις που διήλθαμε, τα νησιά μας έγιναν αιτία να ταξιδέψουν στον κόσμο θετικές ειδήσεις για την Ελλάδα. Και στην πρωτόγνωρη κρίση της πανδημίας, που μετρά ήδη ένα χρόνο, διανύσαμε τη μεγαλύτερη απόσταση και σε αυτό τον δύσκολο μαραθώνιο μένοντας όρθιοι. Αυτή τη μέρα, τιμούμε το παρελθόν, δίνουμε τη μάχη μας για το παρόν, σχεδιάζουμε το μέλλον. Τιμούμε τις νίκες μας και αναλαμβάνουμε τη δέσμευση ότι δεν θα επιτρέψουμε στην κόπωση να μας στερήσει την επόμενη. Με την τιμητική παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου μας θυμίζει σήμερα το υψηλό μας εθνικό φρόνημα, την υπερηφάνεια και την αυτοπεποίθησή μας, για να συνεχίσουμε και την επόμενη μέρα ως άξια παιδιά της πατρίδας", ανέφερε σε ανάρτησή του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.
Αθλητικά αντί για γόβες
Ωστόσο, τα βλέμματα κάποιων χρηστών στα social media δεν στάθηκαν στην επίσκεψη, στο νόημα και στους συμβολισμούς, αλλά επικεντρώθηκαν στα... παπούτσια της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Και πράγματι η κ. Σακελλαροπούλου, που έχει και άλλες φορές αποδείξει ότι προτιμά την ουσία από τους τύπους, φόρεσε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της έως τη Ρόδο και στις ξεναγήσεις στο νησί.
Αντίθετα, τήρησε ενδυματολογικά το πρωτόκολλο κατά την κατάθεση στεφάνου και την επίσημη υποδοχή της.
Πηγή: thetoc.gr
Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας έβγαλε τις γόβες και έγινε χαμός – Πήγε στη Ρόδο με τα αθλητικά (φώτος)

Tags
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.