Φωτιά σε αυτοκίνητο 23χρονης στους Αγίους Ομολογητές: Βλέπει εμπρησμό η Αστυνομία

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το όχημα 23χρονης καταστράφηκε ολοσχερώς στην περιοχή Αγίων Ομολογητών – Σε εξέλιξη οι έρευνες του ΤΑΕ Λευκωσίας.

Φωτιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στην περιοχή Αγίων Ομολογητών, στη Λευκωσία, διερευνά η Αστυνομία ως υπόθεση κακόβουλης ενέργειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στη 1:30 π.μ. σε όχημα ιδιοκτησίας 23χρονης, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην περιοχή.

Η φωτιά κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Από τις πρώτες εξετάσεις στη σκηνή προέκυψαν ενδείξεις ότι η πυρκαγιά τέθηκε κακόβουλα. Η περιοχή αποκλείστηκε για περαιτέρω εξετάσεις με το πρώτο φως της ημέρας, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της φωτιάς.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λευκωσίας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα