Σύλληψη για υπόθεση κλοπής σε παραλία στη Λεμεσό

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Στην κατοχή του 27χρονου εντοπίστηκαν τα δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 140 ευρώ, και αριθμός πακέτων τσιγάρων, ενώ σε έρευνες που έγιναν στην περιοχή, εντοπίστηκε πεταγμένη σε ανοιχτό χώρο και η υπόλοιπη περιουσία της 68χρονης.

Μέλη της Ποδηλατικής Αστυνομίας, λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι χθες Δευτέρα [14/07] προχώρησαν στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του κλοπιμαίας περιουσίας.

Η κλοπή διαπράχθηκε λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, σε παραλία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας ηλικίας 68 ετών, μετέβηκε για κολύμπι στην παράλια περιοχή και άφησε στην παραλία τη τσάντα της, που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα, ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό 200 ευρώ, και τραπεζικές κάρτες, καθώς και ρουχισμό. Τελειώνοντας το κολύμπι και επιστρέφοντας στην παραλία, γύρω στη 1.15 το μεσημέρι, διαπίστωσε ότι η περιουσία της είχε κλαπεί.

Η 68χρονη εξέφρασε υποψίες εναντίον άγνωστου της υπόπτου, τον οποίο είχε δει γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, να βρίσκεται στο σημείο όπου βρισκόταν και η τσάντα της.

Η ίδια ανάφερε την περιγραφή του υπόπτου, με τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης που έσπευσαν για εξετάσεις στην περιοχή, να εντοπίζουν στην περιοχή Επίχωσης, τον 27χρονο ο οποίος ομοίαζε με την περιγραφή του υπόπτου.

Στην κατοχή του 27χρονου εντοπίστηκαν τα δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 140 ευρώ, και αριθμός πακέτων τσιγάρων, ενώ σε έρευνες που έγιναν στην περιοχή, εντοπίστηκε πεταγμένη σε ανοιχτό χώρο και η υπόλοιπη περιουσία της 68χρονης.

Ο 27χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, ενώ ανακρινόμενος στη συνέχεια, φέρεται να ομολόγησε την κλοπή.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως Λεμεσού διερευνά.

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play