Συμπλοκή και άλλα αδικήματα διερευνά η Αστυνομία στο Καλό Χωριό Λάρνακας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Γύρω στις 11.45 το βράδυ της 19ης Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή στο Καλό Χωριό Λάρνακας. Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου και εντόπισαν πέτρες στο οδόστρωμα, ενώ αριθμός προσώπων βρισκόταν σε διάφορα σημεία της περιοχής. Στα πρόσωπα αυτά έγιναν συστάσεις και αυτοί αποχώρησαν αφού το περιστατικό είχε λήξει πριν την άφιξη των αστυνομικών.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης που αφορά στα αδικήματα της οχλαγωγίας, συμπλοκής, πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης και άλλα αδικήματα, η Αστυνομία προχώρησε χθες στην έκδοση εντάλματος σύλληψης εναντίον άντρα ηλικίας 41 ετών ο οποίος καταζητείται, ενώ άλλα τρία πρόσωπα αναγνωρίστηκαν και θα κληθούν για κατάθεση.

Περαιτέρω, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών και μαρτυριών που λήφθηκαν εξασφαλίστηκαν φωτογραφίες άλλων τριών υπόπτων προσώπων, οι οποίες θα δημοσιευθούν εντός της ημέρας με σκοπό τον εντοπισμό τους. 

Τα πιο πάνω προκύπτουν αφού, γύρω στις 11.45 το βράδυ της 19ης Ιουλίου, λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή στο Καλό Χωριό Λάρνακας. Στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας όπου και εντόπισαν πέτρες στο οδόστρωμα, ενώ αριθμός προσώπων βρισκόταν σε διάφορα σημεία της περιοχής. Στα πρόσωπα αυτά έγιναν συστάσεις και αυτοί αποχώρησαν αφού το περιστατικό είχε λήξει πριν την άφιξη των αστυνομικών.

Λίγο αργότερα, προσήλθε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου άντρας ηλικίας 58 ετών και κατήγγειλε ότι ενώ είχε το αυτοκίνητο του σταθμευμένο σε χώρο πλησίον του σημείου που εντοπίστηκαν οι πέτρες, προκλήθηκαν σε αυτό ζημιές στον μπροστινό ανεμοθώρακα και το πίσω γυαλί.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκε η Αστυνομία ότι, κατά το συγκεκριμένο περιστατικό, τραυματίστηκε στο κεφάλι 18χρονος, ο οποίος μετέβη γύρω στις μία τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία μέχρι και το πρωί της ίδιας ημέρας όπου και πήρε εξιτήριο.

Οι εξετάσεις βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play