Νέος σεισμός 5,7 βαθμών στην περιοχή Φλόρες της Ινδονησίας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 10 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της γης, σύμφωνα με το GFZ.

Σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών έπληξε την περιοχή Φλόρες της Ινδονησίας την Τετάρτη, δήλωσε το Γερμανικό Ερευνητικό Κέντρο Γεωεπιστημών (GFZ).

Το εστιακό βάθος του σεισμού ήταν 10 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της γης, σύμφωνα με το GFZ.

Το περασμένο Σάββατο, σεισμική δόνηση 7,7 βαθμών στην θαλάσσια περιοχή κοντά στο νησί Φλόρες προκάλεσε πολλαπλούς θανάτους και κατάρρευση κτιρίων, ενώ είχε εκδοθεί και προειδοποίηση για τσουνάμι.

ΠΗΓΗ: KYΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα