Λουκασένκο: Ξανά υποψήφιος πρόεδρος Λευκορωσίας το 2025

ΑΘΗΝΑΪΚΟ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Header Image
Ο 69χρονος Λουκασένκο ηγείται της Λευκορωσίας από το 1994 και είναι ένας από τους στενότερους συμμάχους του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ο Λευκορώσος ηγέτης Αλεξάντερ Λουκασένκο δήλωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την Προεδρία το 2025, μετέδωσε την Κυριακή το λευκορωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων BelTA. 

«Να τους πείτε (στην αντιπολίτευση στο εξωτερικό) ότι θα είμαι υποψήφιος», δήλωσε ο Λουκασένκο σε δημοσιογράφους σε εκλογικό τμήμα, αφού κατέθεσε την ψήφο του στις βουλευτικές και τοπικές εκλογές που διεξάγονται την Κυριακή στη Λευκορωσία.

«Κανένας, κανένας υπεύθυνος Πρόεδρος δεν θα εγκατέλειπε τον λαό του που τον ακολούθησε στη μάχη», πρόσθεσε.

Ο 69χρονος Λουκασένκο ηγείται της Λευκορωσίας από το 1994 και είναι ένας από τους στενότερους συμμάχους του Προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Ακόμη έχουμε έναν χρόνο ως τις προεδρικές εκλογές. Πολλά μπορεί να , σημείωσε επίσης απαντώντας σε ερώτηση των δημοσιογράφων που έγινε στη συνέχεια των δηλώσεών του, σύμφωνα με το BelTA.

«Φυσικά εγώ και όλοι μας, η κοινωνία, θα αντιδράσουμε στις αλλαγές που θα γίνουν στην κοινωνία μας και στην κατάσταση στην οποία θα προσεγγίσουμε τις εκλογές σε έναν χρόνο», κατέληξε ο Λουκασένκο.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play