Λογική κατάληξη για την ΑΤΑ αναμένει ο Μάκης Κεραυνός

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

«Πάντοτε ως Υπουργείο Οικονομικών μελετούμε προληπτικά όλα τα σενάρια και είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει το οποίο όμως πρέπει να είναι μια λογική κατάληξη που να ικανοποιεί τους εργαζομένους μας αλλά και τις επιχειρήσεις», δήλωσε

Λογική κατάληξη στο θέμα της ΑΤΑ, αναμένει ο Υπουργός Οικονομικών, Μάης Κεραυνός, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση με την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αρμόδια για τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες και της Ένωσης Αποταμιεύσεων και Επενδύσεων, Maria Luis Albuquerque.

Απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, ο υπουργός ανέφερε ότι «πάντοτε ως Υπουργείο Οικονομικών μελετούμε προληπτικά όλα τα σενάρια και είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε προκύψει το οποίο όμως πρέπει να είναι μια λογική κατάληξη που να ικανοποιεί τους εργαζομένους μας αλλά και τις επιχειρήσεις».

Εξέφρασε την ελπίδα ότι με την βοήθεια όλων θα υπάρξει θετική κατάληξη.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα