Υπό τους Χριστοδουλίδη και Μητσοτάκη η δεύτερη Διακυβερνητική Σύνοδος Κύπρου – Ελλάδας στη Λευκωσία την Τετάρτη

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image
Στο πλαίσιο της Συνόδου θα πραγματοποιηθούν διμερείς συναντήσεις μεταξύ Κυπρίων Υπουργών και Ελλαδιτών ομολόγων τους και στη συνέχεια θα λάβει χώρα η ολομέλεια της Συνόδου ανάμεσα στις αντιπροσωπείες των δύο Κυβερνήσεων

Στις 27 Νοεμβρίου 2024, το πρωί θα πραγματοποιηθεί στο Προεδρικό Μέγαρο η δεύτερη Διακυβερνητική Σύνοδος ανάμεσα στις Κυβερνήσεις της Κύπρου και της Ελλάδας με επικεφαλής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, με τη συμμετοχή Υπουργών των δύο Κυβερνήσεων.

Πριν από τη Διακυβερνητική Σύνοδο, οι δύο ηγέτες θα παραστούν και θα μιλήσουν στο 2ο Επιχειρηματικό Συνέδριο που διοργανώνεται στη Λευκωσία με τη στήριξη των Εμπορικών Επιμελητηρίων των δύο χωρών.

Ακολούθως οι δύο ηγέτες θα μεταβούν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρακαθίσουν στις εργασίες της Διακυβερνητικής Συνόδου. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις του Προέδρου και του Πρωθυπουργού στα ΜΜΕ.

Στο πλαίσιο της Συνόδου θα πραγματοποιηθούν διμερείς συναντήσεις μεταξύ Κυπρίων Υπουργών και Ελλαδιτών ομολόγων τους και στη συνέχεια θα λάβει χώρα η ολομέλεια της Συνόδου ανάμεσα στις αντιπροσωπείες των δύο Κυβερνήσεων.

Τη Διακυβερνητική Σύνοδο αναμένεται να απασχολήσουν ανάμεσα σε άλλα το Κυπριακό, η ψηφιακή μετάβαση και η συνεργασία σε θέματα εργασίας και κοινωνικής πολιτικής, Παιδείας, Υγείας, Ναυτιλίας, Πολιτισμού και Άμυνας.

 

 

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play