«Έπηξαν» οι δρόμοι στον Άγιο Τύχωνα λόγω τροχαίου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Φωτογραφία αρχείου

Δυσκολίες στην κυκλοφορία των οχημάτων μετά από οδική σύγκρουση – Συστάσεις της Αστυνομίας προς τους οδηγούς για χαμηλές ταχύτητες και τήρηση αποστάσεων ασφαλείας.

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, στο ύψος του Αγίου Τύχωνα, έπειτα από οδική σύγκρουση που σημειώθηκε λίγο νωρίτερα.

Η Αστυνομία ενημέρωσε τους οδηγούς ότι η κυκλοφορία στην περιοχή διεξάγεται με δυσκολία, λόγω του τροχαίου, και καλεί το κοινό να επιδεικνύει ιδιαίτερη προσοχή.

Παράλληλα, προτρέπει τους διερχόμενους οδηγούς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα