Ο Μπεν Άφλεκ κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο» - Τι απάντησε στη χρυσή ερώτηση του 1 εκατομμυρίου

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

ΦΩΤΟ: Αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ο ηθοποιός και ο συμπαίκτης του, πρωταθλητής του Jeopardy!, Τζέιμι Ντινγκ, πέτυχαν το κατόρθωμα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του τηλεπαιχνιδιού του ABC την Τετάρτη.

Ο Μπεν Άφλεκ κέρδισε το νικητήριο χρηματικό έπαθλο του 1 εκατομμυρίου δολαρίων για φιλανθρωπικό σκοπό στο τηλεπαιχνίδι "Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος" (Who Wants to Be a Millionaire).

Ο ηθοποιός και ο συμπαίκτης του, πρωταθλητής του Jeopardy!, Τζέιμι Ντινγκ, πέτυχαν το κατόρθωμα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου του τηλεπαιχνιδιού του ABC την Τετάρτη.

Ο παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ τους ρώτησε «Στη ετήσια παράδοση της Ημέρας των Ευχαριστιών, ποιο από τα παρακάτω δεν έχει δοθεί ως όνομα σε γαλοπούλα που πήρε ‘χάρη’ από πρόεδρο των ΗΠΑ;», με τις πιθανές απαντήσεις να είναι «Peanut Butter & Jelly», «Tater & Tot», «Mac & Cheese» και «Spaghetti & Meatball».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα