Γυναικοκτονία στην Καβάλα: 55χρονος στραγγάλισε τη σύζυγό του μέσα στο φαρμακείο της

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Το ζευγάρι που είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, είχε δύο ανήλικα παιδιά 10 και 6 ετών, ενώ αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα.

Ακόμη μία γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χωρα, αυτή τη φορά στην πόλη της Καβάλας.

Συγκεριμένα, στις Πηγές του Δήμου Νέστου, ένας 55χρονος στραγγάλισε τη 43χρονη σύζυγό του στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, μέσα στο φαρμακείο που διατηρούσε η γυναίκα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 55χρονος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους έπνιξε την 43χρονη σε κουζινάκι που βρισκόταν σε χώρο του φαρμακείου και στη συνέχεια επιχείρησε να βάλει τέλος στη ζωή του, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, τηλεφώνησε τον αξιωματικό υπηρεσίας στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, λέγοντας πως έκανε κακό στη γυναίκα του και ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα σε κρεβάτι που υπήρχε σε δώμα πίσω από την επιχείρηση, ενώ δίπλα ήταν ο 55χρονος, ο οποίος αιμορραγούσε.

Φαίνεται ότι ο δράστης μετέφερε εκεί το σώμα της, μετά τη δολοφονία. Από την αυτοψία των αρχών διαπιστώθηκε ότι η 43χρονη είχε σημάδια στραγγαλισμού στο λαιμό της. Ο 55χρονος, που έχει τραύματα από μαχαίρι στους καρπούς και τον λαιμό του, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Καβάλας, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος από αστυνομικούς.

Το ζευγάρι που είχε καταγωγή από τον Αμυγδαλεώνα, είχε δύο ανήλικα παιδιά 10 και 6 ετών, ενώ αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα.

Πηγή: thetoc.gr

 



 

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play