Ο Κατασκηνωτικός Χώρος Πλατανιών παύει να θεωρείται και/ή να λειτουργεί ως κατασκηνωτικός χώρος, αναφέρει το Τμήμα Δασών σε ανακοίνωσή του.
Τα Πλατάνια δεν είναι πλέον κατασκηνωτικός χώρος - Τι λέει το Τμήμα Δασών
Η ανέγερση, η κατοχή ή η τοποθέτηση αντίσκηνου, τροχόσπιτου, καλύβας ή άλλου κατασκευάσματος σε κρατικό δάσος επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας του Διευθυντή του Τμήματος Δασών.
Την ίδια ώρα, το Τμήμα υπενθυμίζει ότι η ανέγερση, η κατοχή ή η τοποθέτηση αντίσκηνου, τροχόσπιτου, καλύβας ή άλλου κατασκευάσματος σε κρατικό δάσος επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας του Διευθυντή του Τμήματος Δασών.
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.







