Έργα στον αυτοκινητόδρομο από τις 19 μέχρι τις 26 Ιουνίου - Ποιες ώρες και ποια σημεία επηρεάζονται

ΠΟΛΙΤΗΣ NEWS

Header Image

Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα

Εργασίες οριζόντιας σήμανσης θα διεξάγονται σε διάφορα τμήματα του αυτοκινητόδρομου από την Πέμπτη, 19 Ιουνίου μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουνίου τις βραδινές ώρες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων την Πέμπτη, 19/6/2025, από τις 22:00 μέχρι τις 05:00 της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες οριζόντιας σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, από την έξοδο του Κοτσιάτη μέχρι τον νέο περιμετρικό αυτοκινητόδρομο.

Η συγκεκριμένη εργασία στον αυτοκινητόδρομο θα εκτελείται τμηματικά με κλείσιμο μιας λωρίδας κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα του δρόμου. 

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση Λευκωσία-Λεμεσό δεν θα επηρεαστεί, αναφέρεται.

Επισης, τη Δευτέρα, 23/6/2025, από τις 22:00 μέχρι τις 05:00 της επόμενης ημέρας, θα διεξάγονται εργασίες οριζόντιας σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας από το ύψος του κυκλικού κόμβου Μεγάλου Αλέξανδρου μέχρι τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ.

Η συγκεκριμένη εργασία στον αυτοκινητόδρομο θα εκτελείται τμηματικά με κλείσιμο μιας λωρίδας κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα του δρόμου.

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση Λεμεσό-Λευκωσία δεν θα επηρεαστεί, προστίθεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, από την Τρίτη, 24/6/2025, μέχρι και την Πέμπτη, 26/6/2025, από τις 22:00 μέχρι τις 05:00 της επόμενης μέρας, θα διεξάγονται εργασίες οριζόντιας σήμανσης στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ μέχρι την έξοδο του Κοτσιάτη.

Η συγκεκριμένη εργασία στον αυτοκινητόδρομο θα εκτελείται τμηματικά με κλείσιμο μιας λωρίδας κάθε φορά και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα του δρόμου.

Η τροχαία κίνηση με κατεύθυνση Λευκωσία-Λεμεσό δεν θα επηρεαστεί.

«Σε κάθε περίπτωση, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα υπάρχει κατάλληλη προσωρινή σήμανση για την ομαλή διοχέτευση της τροχαίας κίνησης», διαβεβαιώνει το Τμήμα Οδικών Έργων, το οποίο απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play